SKENERI

Prezenta > Proizvodi > SKENERI
Tabelu
Lista
 • IRIS Book 3 Executive prenosni skener

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Prenosni skener za skeniranje knjiga, časopisa i dokumenata

 • FeaturedFree

  IRIS Book 3 prenosni skener

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Prenosni skener za skeniranje knjiga, časopisa i dokumenata

  Pomoću IRISCan Book 3 prenosnog skenera možete skenirati knjige, časopise ili dokumente bez korišćenja računara, bilo kad, bilo gde. Skenirani dokumenti čuvaju  se na  Micro SD karticu kapaciteta 2GB.
  Dokumente je naknadno moguće prebaciti na vaš računae s Win ili Mac operativnim sistemom.

  Prilikom skeniranja, skener je u potpunosti nezavistan od računara, a tehnologija skeniranja je povlačenje preko stranice. Pomoću priloženog ReadIRIS Pro 12 softvera za OCR, vaše skenirane dokumente možete vrlo lako digitalizovati u format za korišćenje u vašoj omiljenoj aplikaciji u različitim formatima: .pdf, .doc, .xls, E-mail, itd.

  Detaljnije

 • IRIScan Anywhere 3 WIFI prenosni skener

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Potpuno prijenosni skener
  skenirajte bilo gdje, bilo kad

  IRIScan Anywhere 3 WIFI prenosni, ultra-kompaktan, lagan, napajanje baterijom, IRIScan™ Anywhere 3 Wifi je idealan alat za kao zamena za papir. Savršen za skeniranje gotovo bilo kakvih dokumenta kod kuće ili na putu, omogućava mobilnim korisnicima da lako čuvaju  dokumente, ugovore, vizit karte, račune i puno više, bez potrebe za računarom. Jednostavno umetnite bilo koji dokument u papirnom obliku kroz ručni skener. Dokument se čuva automatski sprema na isporučenu microSD ™ karticu i spreman je za slanje putem Wi-Fi-a na vaš pametni telefon, iPad®, iPhone, Android ™ tablet, Windows ili Mac ® računar.

  U pakovanju dolazi i svetski poznati OCR softverski paket koji će lako očitati sve ključne informacije sa skeniranih fotografija. Vaši dokumenti se jednostavno pretvaraju u tekst koji se može u potpunosti uređivati, spreman za deljenje u oblaku, a vaše vitit karte se spremaju kao digitalni kontakti unutar vlastitog sistema za upravljanje kontaktima.

 • IRISCan Mouse skener

  Pozovite za najbolju ponudu.

  IRISCan Mouse skenira sve vrste dokumenata, novina, ugovora, slika i mnogo više, do A3 veličine, putem tehnologije prevlačenja miša preko papira. Omogućava prebacivanje teksta ili slika putem drag-and-drop tehnologije, uređivanje teksta direktno unutar programa Word, Outlook®, Excel® i drugih. Direktan upload u Cloud (Evernote®), Facebook, Twitter, Flickr kao i slanje skeniranog dokumenta direktno na e-mailom jednim klikom. Zahvaljujući vrhunskom IRIS OCR rešenju, skenira i prepoznaje štampane dokumente u više od 130 jezika.

  Detaljnije

   

 • IRISPen Express – Skener olovka

  Pozovite za najbolju ponudu.

  IRISPen Express 7 olovka skener za prepoznavanje teksta omogućava vam unos teksta u računa jednostavnim klizanjem skenera preko štampanih informacija. IRISPen radi s većinom Windows aplikacija, uključujući Word, Excel i Outlook. Nakon što se tekst skenira, štampane informacije automatski se uvoze u trenutno otvorenu aplikaciju. IRISPen prepoznaje više od 30 jezika. Osim toga, skener olovka uključuje IRISCompressor softver koji vam omogućava da  pretvorite bilo koju sliku u standarni PDF.

 • Microtek Medi 6000 rendgen skener

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Specijalni skener namenjen isključivo skeniranju i digitalizaciji rendgenskih snimaka. Koristi povećanu rezoluciju i dinamički opseg kako bi snimke bile što vernije digitalizovane. Omogućava uštedu na arhiviranju i dostupnosti snimaka i oni su dostupni bilo kojoj bolnici putem običnog dowload-a. Skener podržava ISO 13485 i FDA standarde. Digitaliziovane datoteke se jednostavno mogu integrsati s HIS/PACS sistemom i formatima DICOM-a.

PITAJTE NAS
close slider