INTERAKTIVNE TABLE I OPREMA

Prezenta > Proizvodi > INTERAKTIVNE TABLE I OPREMA
Tabelu
Lista
 • DualBoard 1279 79″ 134×174 cm interaktivna tabla

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Dualboard 1279 79″  je  interaktivna tabla dimenzija 134x174cm koja na jednostavan način elektronskim putem  omogućava crtanje, pisanje, podvlačenje, čuvanje i štampanje  različitih sadržaja jedne ili  dve osobe u isto vreme. Izuzetno otporna površina idealna je za dugotrajnu upotrebu u učinici, bilo da se koristi  kao površina za projekciju ili  za pisanje klasičnim markerima, ili spojena na računar, kada postaje veliki interaktivni ekran (TouchScreen) osetljiv na dodir . DualBoard tabla radi  pomoću posebnih elektronskih olovaka koje preuzimaju ulogu  kompjuterskog miša, uključujući pomeranje strelice miša, levi i desni klik i dvostruki klik. Ovakav princip rada, u kombinaciji s izuzetno visokom rezolucijom senzora, kao rezultat daje najprecizniju tablu na tržištu, pogodnu za sve oblike korišćenja, od klasičnog pisanja virtualnom olovkom, do vrlo preciznih poteza u CAD programima ili programima za ilustrovanje, simulacijama i slično.

 • Interaktivni ekran InFocus JTouch INF4030LC DIGEEASEL

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Interaktivni touch ekran INF4030LC DigeEasel

   Interaktivni touch ekran model Model INF4030 i INF4030LC su 40-inčni  ekrani iz porodice JTouch, a specifični su po tome što mogu funkcionisati i u vertikalnom i u vodoravnom položaju. Zahvaljujući vertikalnom (portrait) načinu rada, savršeno zamenjuju standardni flipchart i donose digitalni način pisanja po ekranu uz neposrednost zapisivanja poput klasičnog flipcharta ili whiteboarda. Takođe, vertikalna tj. uspravna  orjentacija je ideala za digital signage ili aplikacije poput interaktivnog kioska. Interaktivni touch ekran Model INF4030LC dolazi s LightCast adapterom, što mu omogućava povezivanje na internet i funkciju web pretraživača i  bežični prikaz slike s računara, tableta ili pametnog telefona.
 • InFocus RealCam PTZ Camera

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Add a RealCam pan/tilt/zoom (PTZ) professional-quality HD camera to any PC, including a Mondopad, to make your video meetings or events shine.

 • Projektor OPTOMA W319USTir interaktivni

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Projektor Optoma X319USTir, interaktivno rešenje za učionice, amfiteatre ili sobe za sastanke. Interaktivni projektor (IR tehnologija) ultra kratkog dometa koji u potpunosti zamenjuje sistem klasičnog projektora i interaktivne bele table. XGA rezolucija i visoka jačina svetla od 3200 ANSI lumena….
  ultra širokougaoni interaktivni projektor, DLP, XGA (1024×768), 3200 ANSI lumena, 18000:1, 4.63 Kg

  It provides a complete package for engaging learning with many new features, including two HDMI inputs, powered USB port, powerful 16W built-in speaker, improved lamp life, compact chassis and a completely new mounting system for a fast and simple set-up.

 • Touch Board Plus 1078 78″

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Мodel interaktivne bele Touch Board Plus 1078 78″ omogućava  novi doživljaj rada s računarom. Cela površina table  spajanjem na računar  postaje ekran osjetljiv na dodir – sve što Vam je potrebno za to je projektor i TouchBoard. Standardne mogućnosti interaktivne table (pisanje, brisanje, rad s mišem…) koristite i dalje, uz neke potpuno nove efekte, poznate korisnicima tablet računara ili pametnih telefona. Tako sada korisnici TouchBoarda mogu uvećavati/umanjivati slike, listati stranice ili rotirati slike pomoću tzv. multi-touch tehnologije, baš kao na iPadu.
  Ploča dolazi u dve dimenzije 78″ i 88″, prilagođena visini standardne školske table, a odgovara svim projektorima na tržištu (model 78″ idealno se podudara s rezolucijama projektora 800×600 i 1024×768, dok model 88″ odgovara tzv. wide projektorima rezolucije 1280×800).
  Touchboard koristi IC tehnologiju, sa senzorima skrivenim u okvir ploče, što rezultira površinom table bez ikakvih pokretnih elemenata, vrlo robusnom i otpornom na dugotrajno korišćenje – a možete je čak koristiti i kao običnu belu rablu, za pisanje markerima za belu tablu.
 • Sistem za glasanje ResponseCard LT Turning technologies

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Sistem za glasanje ResponseCard LT  Rurning Technologies je osnovni model Turning Technologies sistemaa za glasanje. Pomoću pet tipki za odgovor, predstavlja  rešenje za pitanja „multichoice“ višestruki izbor” ili “tačno/netačno”, i predstvlja odličan  model za škole, fakultete ili za standardne prezentacije u poslovnom okruženju, prvenstveno uz korištenje PowerPointa. RF tehnologija omogućava udaljenosti do 30 metara od USB prijemnika.

  Mogući odgovori:

  • višestruki izbor (a, b, c, d ili e)
  • višestruki odabir (odabir više tačnih odgovora)
  • odgovor tačno / netačno
 • Sistem za glasanje ResponseCard RF LCD Turning Technologies

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Sistem za glasanje ResponseCard RF LCD Turning Technologies  ima LCD ekran na kome se može videti potvrda pritiska određene tipke. Osim toga na ekranu su vidljive i poruke komunikacije s prijemnikom. Idealno za kongrese i korisnike bez iskustva sa sistemima za glasanje RF tehnologija omogućava udaljenosti do 30 metara od USB prijemnika. Unapredite vaše prezentacije.

 • VISION Interactive Touch tabla 80″

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Vision Interactive Touch 80 je interaktivna tabla koja objedinjuje najmodemiju optičku tehnologiju, IR tehnologiju, Dual Touch sistem i neverovatnu cenu. Poseduje ugrađeni interaktivni sistem koji se povezuje sa računarom i video projektorom čineći moćan interaktivni komplet.

  Uz mogu6nost upotrebe pisaljke koja se isporučuje  uz  tablu, kao  i pisanja  dodirom, novina je upotreba Dual Touch sistema kao na ekranima osetljivim na dodir koji se koriste na mobilnim uređajima.Uz Vision Interactive Touch tablu isporučuje se inovativni  obrazovni   softver   Cleverlynx  sa dodatkom  WordWall (softver  je  na  srpskom jeziku) sa preko 1,2GB materijala za nastavu. Vision Interactive Touch ne  zahteva  nikakvu instalaciju ili drajvere da bi se koristio. Prosto uradite kalibraciju table i projektora ispremni ste za rad. Garancija od 36 mesecidaje potvrdu kvaliteta. Vision  Interactive  Touch je  dostupna  u  dve dimenzije: 78″i 90″Uz  tablu  se  isporučuje  5m USB  kabel za povezivanje.

PITAJTE NAS
close slider